1 år med Brand Engagement – så skapar vi engagemang tillsammans

Under 2016 tog vi på Minnesota beslutet att profilera oss som Sveriges första Brand Engagementbyrå. I slutet av november bjöd vi in till ett kundevent där vi tillsammans med SEB, TUI och Försvarsmakten lät oss inspireras av det gågna årets engagemangsaktiviteter.

Ett sextiotal kunder och kollegor samlades i mitten av november på Minnesotas nya kontor, på Vasagatan i Stockholm, för en inspirerande eftermiddag i sann Brand Engagement-anda.

Inbjudna gäster fick lyssna till hur vi tillsammans med våra kunder SEB, TUI och Försvarsmakten på olika sätt ökat engagemanget i diverse olika aktiviteter, event, och projekt som vi producerat ihop under det gånga året.

Från scenen bjöds det på diskussioner, release av nya koncept och eftermiddagen avslutades med mingel, snittar och bubbel i vår vackra ljusgård.

Vi ser fram emot fler och utökade samarbeten med våra befintliga kunder och välkomnar nya kunder till denna spännande engagemangsresa som vi befinner oss mitt i!

Titta på filmen för att få se hur det såg ut på ”1 år med Brand Engagement”.

Särskilt stort tack till våra gäster på scenen Johan Ydring (TUI), Sara-Josefina Holby (Försvarsmakten) och Andreas Demander (SEB). Samt till våra samarbetspartners som gjorde denna dagen möjlig; Primetec, Pigga Produktioner, Dohrns, Convendum och Jonas Borg.