HP Instant Ink och Frida Fahrman

HP Instant Ink är en smart tjänst för att automatiskt få bläckpatroner hem till skrivaren. I juni marknadsförde HP tjänsten i Sverige med en kampanj och ett event tillsammans med inredningsbloggaren Frida Fahrman.

Vi har alla hundratals foton i mobilen som förtjänar ett bättre öde än att hamna längst bak i bildströmmen. HP vill inspirera till att istället printa bilderna och hänga snyggt på hemmets väggar. Till hjälp tog vi inredningsbloggaren Frida Fahrman som inspirerade oss hur vi kan arrangera olika typer av tavelväggar. Vi spelade in tutorials i hennes inflyttade villa där hon visade hur smidigt man kan printa och scanna tack vare den nya tjänsten HP Instant Ink — en abonnemangstjänst som automatiskt levererar nya patroner när de gamla är slut. Hon skrev också om tjänsten i sin inredningsblogg och publicerade inlägg på Instagram.

Själva eventet gick av stapeln på Mall of Scandinavia i Stockholm där vi byggde en hemmiljö med tre olika typer av tavelväggar. Frida fanns på plats och demade tjänsten och gav tips för att få den perfekta väggen. Dessutom kunde besökarna tävla om en HP-skrivare.

Frida har visat sig vara den perfekta ambassadören för HP Instant Ink så i höst kommer en uppföljning av konceptet. Om du är nyfiken på tjänsten kan du klicka här.

Sofia Thomasson
sofia.thomasson@minnesota.se