Landshypotek Bank ute på landets vägar

I våras lanserade Landshypotek Bank en ny tjänst och välkomnar nu också husägare att kunna låna till sitt boende. För att stärka vetskapen om Landshypotek Bank som en alternativ bank för privat sparande och uppmärksamma den nya tjänsten har Minnesota tagit fram konceptet Bolåneturnén.  
 
Ett exponerings-släp inreddes till en hemtrevlig rullande monter som nu är ute på vägarna i drygt en månad. Turnén riktas främst mot mellanstora städer och i perioden besöker vi många platser runt om i landet där vi möjliggör för Landshypotek Bank att kunna nå ut till ett nytt kundsegment. 
 
I montern finns möjligheten att diskutera sparande och bolån, men även provsmaka närproducerade produkter såsom svartvinbärsnektar, chilichutney, salami och ost från några av Sveriges lantbrukare.

Mottagandet ute i landet har hittills varit väldigt positivt. Många är nyfikna på Landshypotek och intresserar sig för deras högre syfte att främja Sveriges skogs- och lantbrukare. Landshypotek är en ekonomisk förening som ägs av 41 000 skogs- och lantbrukare, vilket gör att överskottet går tillbaka till deras verksamheter.

Samarbetet med Minnesota kring Bolåneturnén har fungerat alldeles utmärkt – från utveckling av konceptidé till framtagande av många olika produktioner och praktiskt planering av och kring turnéstoppen. Det känns tryggt och bra att kunna ha många bollar i luften samtidigt med en och samma byrå i arbetet med en sådan här stor aktivitet, säger Anna Berglund som projektleder Bolåneturnén från Landshypotek Bank.
 

Caroline Pernow
caroline.pernow@minnesota.se