Minnesota <3 Stålmarck Live

Brand Engagementbyrån Minnesota växlar upp ytterligare och går samman med Stålmarck Live. Minnesotas erbjudande efterfrågas i allt större utsträckning och det finns ett behov av att utöka och vässa organisationen inför 2018. Stålmarck Live kommer att integreras i Minnesotas verksamhet från årsskiftet. 

– Vi har nyfiket följt varandra genom åren och efter att ha fört diskussioner under en tid var timingen nu rätt för båda parter, säger Andy Pimmeshofer, VD på Minnesota Communication. Genom sammanslagningen med erkänt duktiga Stålmarck Live förstärker vi nu ytterligare den kompetens och erfarenhet som många av våra kunder efterfrågar, fortsätter Andy.

– Jag har, framförallt de senaste åren, imponerats av Minnesota och deras satsning på Brand Engagement. De omnämns med stor respekt av både kunder och kollegor i branschen, säger Tomas Stålmarck, grundare av Stålmarck Live.

– När vi har funderat på nästa steg för Stålmarck Live har rätt sammanhang varit viktigast för oss. På Minnesota känns det varmt och familjärt samtidigt som de är mycket professionella vilket speglar det sätt som vi vill arbeta på, säger Frida Stålmarck, VD för Stålmarck Live.

– Känslan är att något riktigt stort är på gång och där vill vi vara med. De bästa spelarna skall spela i NHL och det gör vi nu, avslutar Tomas Stålmarck.

Stålmarck Live kommer att integreras i Minnesotas verksamhet från årsskiftet. Byrån kommer efter samgåendet att ha 30 medarbetare och samtliga utgår från Minnesotas kontor på Vasagatan i Stockholm.  

För mer information, kontakta:
Andy Pimmeshofer, Minnesota Communication
andy.pimmeshofer@minnesota.se +46 733 22 43 88

Tomas Stålmarck, Stålmarck Live
tomas@stalmarcklive.se +46 760 24 33 60

Minnesota Communication är Sveriges enda Brand Engagement byrå. Minnesota grundades 2001, har idag 28 medarbetare och omsatte 75 miljoner kronor under 2016. Minnesota har de senaste åren vunnit Gyllene Hjulet fyra gånger tillsammans med Atea, Fastighetsbyrån och Skandia. På kundlistan finns även bl a ATG, Försvarsmakten, SEB, HP, KTH och Landshypotek. För mer information www.minnesota.se


Stålmarck Live startades 2009 och erbjuder strategisk och taktisk projektledning för alla typer av event marketing och sponsring. För mer information www.stalmarcklive.se