Minnesota <3 Convendum

Den 1 september 2017 gick flyttlasset till våra nya kontorslokaler på Vasagatan 16. Här är Minnesota en del av Convendum; ett co working center som är fyllt av ett gäng andra dynamiska aktörer. Vi tror på flexibilitet och här arbetar vi inte vid några fasta arbetsplatser, utan kontoret är en rörlig yta med loungemiljö, konferensrum, ståplatser och tysta rum. Att arbeta här kommer att frigöra mer kreativitet hos oss medarbetare som i sin tur kommer gynna våra kunder. Nu ser vi fram emot en spännande och fartfylld höst i våra nya kontorslokaler. Varmt välkommen in på en fika!
 
Convendum grundades 2015 och öppnade 2016 sitt första coworking center i Moodgallerian på Regeringsgatan i Stockholm. Idag finns Convendum på ytterligare två adresser i Stockholm, samt i Göteborg där Skandinaviens första hus helt dedikerat till coworking öppnade i juli. Convendum erbjuder förstklassiga, moderna kontor i kombination med kringservice som konferens, lounge, concierge, restaurang, café och gym. Uber, Spotify, Swish, Live Nation, Universal Music Group, Choice Hotels, Scania och Skandiamäklarna är några av de bolag som har insett värdet med att vara medlemmar hos Convendum.
 
Bland delägarna till Convendum finns bl.a grundaren Håkan Jeppsson, artisten Aviciis manager Ash Pournouri, musikproducent och grundare av At Night Management och Symposium Stockholm, Per Sundin, vd för Universal Music och Staffan Holm, ordförande för Live Nation Sweden.

Vi är väldigt stolta över att kunna välkomna Minnesota som nya medlemmar hos oss på Convendum. Ett bolag som passar väl in i den blandning av medlemmar vi har och som vi ser fram emot att växa och utvecklas tillsammans med under lång tid framöver., säger Johannes Carlman Malmström, Brand Manager på Convendum.
 
Ny adress:
Minnesota Communication
Vasagatan 16
111 20 Stockholm

Nathalie Amelander
nathalie.amelander@minnesota.se