Nybyggarna drar vidare

En flytt är något man lätt engagerar sig lite extra i. Sällan får man ett bättre tillfälle att städa ut det gamla och lyfta in det nya. Eftersom vi gärna ser oss som nybyggare, vill vi förstås göra det mesta av möjligheten!

Nya möjligheter
Vårt nya kontor finns i Convendum – ett co working center som vi delar med andra nybyggare: start-ups, hubbar och andra dynamiska aktörer under utveckling. Tillsammans hoppas vi på att upptäcka nya affärsmöjligheter, samarbeten och lösningar.

Mer engagemang
Vi har valt bort våra fasta arbetsplatser. Istället har vi rikligt med olika typer av arbets- och mötesytor: loungemiljöer, konferensrum, ståbord och tysta rum. Vi är övertygade om att en flexibel arbetsplats kommer att frigöra ännu mer kreativitet och korsbefruktning – till nytta för våra uppdragsgivare.

Bättre tillgänglighet
Digital kommunikation i all ära, men vårt hjärta klappar ändå lite extra för det fysiska mötet. Vårt nya läge, ett stenkast från Centralstationen, gör det ännu enklare att kika förbi.

Varför inte hänföras av skylinen från vår takterass? Eller njuta en frukost tillsammans i vår lounge? Du är varmt välkommen!

Nytt kontor (fr o m 4 september)
Minnesota Communication
Vasagatan 16
111 20 Stockholm

Andy Pimmeshofer
andy.pimmeshofer@minnesota.se