Sökes: Account Manager och Production Manager

Vill du jobba med Brand Engagement?
Minnesota är en Brand Engagement-byrå. Medarbetare och kunder är idag viktiga nyckelspelare i företags och varumärkens relationer med omvärlden. Engagerade människor skapar smarta idéer och ger organisationer kraft. Minnesotas ambition är att vara en strategisk partner för alla som vill engagera sina olika målgrupper. Vi har finaste kontoret på Vasagatan i Stockholm och erbjuder tjänster inom Live events, Sponsringsaktivering, Employer branding, Integrerade kampanjer, Digitala och Sociala Medier samt Film och Design.


Rollen som Account Manager
Som Account Manager på Minnesota ansvarar du för att leda och driva kundprojekt på en operativ nivå. Våra kunduppdrag är oftast integrerade projekt innehållande event-, digital och printleveranser. Du har ett stort intresse för kommunikation och gillar att göra affärer. Vi erbjuder en varierad arbetsvardag med stora möjligheter för kreativitet och problemlösning. Du gillar både att ta eget ansvar och att jobba i team. Du leder både det interna teamet i dina projekt och har daglig kontakt med dina kunder.  Till din hjälp får du ett gäng proffsiga Account Directors, produktionsledare och kreatörer som på alla sätt kommer bistå dig att tillsammans framgångsrikt driva varje projekt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från liknande tjänst.

Rollen som Production Manager
Som Production Manager på Minnesota ansvarar du för projektens produktionslogistik. Våra kunduppdrag är oftast integrerade projekt innehållande event-, digital och printproduktion. Du har en varierad arbetsvardag med stora möjligheter för kreativitet och problemlösning. Ena dagen är du på kontoret, andra dagar ute på fältet. Du har en positiv attityd och säkerställer vår höga leveranskvalitet samt att innehållet produceras på ett så hållbart och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Du gillar både att ta eget ansvar och att jobba i team. Till din hjälp får du ett gäng proffsiga Account Managers och kreatörer som på alla sätt kommer bistå dig att tillsammans framgångsrikt driva varje projekt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från liknande tjänst.

Vad erbjuder Minnesota?
Efter 18 år är Minnesota fortfarande en av branschens mest eftertraktade byråer. Vi har många långa kundrelationer samtidigt som vi hela tiden plockar in nya och varierande uppdrag. På Minnesota har vi en välkomnande företagskultur där arbetsglädje är viktigt och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen!

Ansök nu!
Skicka din ansökan senast den 22 november till Helena Österberg, helena.osterberg@minnesota.se