Välkommen Nathalie och Sanna!

Förutom flytten till Vasagatan kickar hösten igång med två skarpa rekryteringar: projektledaren Nathalie Amelander och produktionsledaren Sanna Hövling.

Nathalie som är född i Stockholm har tidigare jobbat på produktionsbolaget Warner Bros, International Television Production Sverige AB (med produktioner såsom Postkodmiljonären, Maria Wern, Elle-galan) och nu senast på produktionsbolaget Storyfire med kunder som Akademibokhandeln och Hemnet.

Att ta steget bort från produktionsbranschen med rörlig bild till eventbranschen innebär en stor utmaning för mig. Plötsligt jobbar jag med, det jag tidigare kallade för ”livesändningar”. Allt händer här och nu med direktkontakt med både kund och deltagare, det Minnesota kallar för Brand Engagement. Jag är säker på att min erfarenhet inom rörlig bild kan appliceras även här.

Sanna är född och uppvuxen i Visby och sedan 4 år bott i Stockholm. Hon har läst Hotel Magement på Frans Schartau Handelsinstitut och arbetat som projektledare på Clarion Hotel Arlanda där ett av kunduppdragen var det årliga mötet för SEB Management med Minnesota i spetsen.

Jag fick upp ögonen för Minnesota när vi jobbade ihop med SEB Management Conference. Det är en byrå där allt händer här och nu, ambitionen hos kollegor och kunder är hög och man skapar långsiktiga relationer och samarbeten. Det kändes som ett självklart val just nu.

Vi är mycket glada att Nathalie och Sanna har valt Minnesota och är övertygade om att vi tillsammans går en spännande framtid till mötes.

Sofia Thomasson
sofia.thomasson@minnesota.se